© Nails by Collinda 2021
Made by Dfaj Webdesign Foto’s By RK fotografie
Nails by Collinda

Producten.

Gelnagels

Momenteel werk ik nog met Entity, de komende tijd zal ik langzaam overgaan naar het merk Urban Nails nextgel Tijdens de vervolg opleiding hebben we met dit product gewerkt, het product werkt fijn en is vrijwel geurloos. Echter is tijdens mijn opleiding ook gebleken dat Polygel niet voor iedereen de juiste keuze is. Bij een van mijn modellen liet helaas de gel al heel snel los van haar natuurlijke nagel, gelukkig hield zij hier geen schade aan haar eigen nagel aan over en zijn we daarna verder gegaan op acryl voor haar. Polygel is in meerdere kleuren beschikbaar waardoor het ook uitermate geschikt is voor french manicure.

Voor Acryl nagels gebruik ik het merk Urban Nails.

Acryl is een product wat vrij hard word en daarom niet voor iedereen fijn aanvoelt. Helaas is de geur van acryl sterker dan de polygel. Acryl is ook in meerdere kleuren beschikbaar en ook hier kan je mooie french manicure mee maken. Kies ook eens voor een kleurtje in plaats van de standaard witte randjes en laat je verassen door de mogelijkheden die acryl bied.

Gellak

Ook voor de gellak ben ik inmiddels over naar het merk Urban nails. Dit merk werkt voor mij veel prettiger en verfijnder waardoor het resulaat er veel mooier en strakker uit komt te zien. Hierdoor komt ook de nail art er veel mooier op te staan